Caravanstalling

B&B Caravanstalling is onderdeel van Beerten Holding B.V.

De stallinghallen zijn speciaal gebouwde hallen met een capaciteit van 1000 caravans, met een oppervlakte van ca. 17.000m2, uitsluitend ten behoeve voor het stallen van caravans.

Alle hallen zijn voorzien van rijpaden en zo ingericht dat alle caravans goed bereikbaar zijn. De hallen zijn ingedeeld in halnummers, vakken en plaatsnummers, waardoor iedere stallingsplaats apart is gecodeerd. Dit systeem zorgt ervoor dat de plaats van iedere caravan via de computer bekend is en dat de caravan daardoor snel uit de desbetreffende hal kan worden gehaald. U kunt 24 uur van te voren bellen en uw caravan wordt voor u gewassen en klaargezet.

Ventilatie

De stallinghallen zijn voorzien van een uitstekende ventilatie d.m.v. diverse speciale ventilatie-openingen op 2.5m hoogte. Dit voorziet in een goede ventilatie over de daken c.q. dakluiken van de caravans.

Ongediertebestrijding

Door automatisch sluitende deuren en de wanden van de hallen tot 60 cm diep in de grond te maken wordt voorkomen dat ongedierte toegang heeft tot de stallinghallen. Tevens zijn alle ventilatieopeningen d.m.v. gaas afgesloten om te voorkomen dat vogels etc. in de hallen kunnen komen. Naast al deze voorzieningen wordt het ongedierte ook op de gebruikelijke wijze bestreden.

Buitenstalling

Het is nu ook mogelijk om uw caravan, vouwwagen of camper buiten te stallen op het verhard, afgesloten buitenterrein. Bel 0545-273375 voor tarieven, informatie en beschikbaarheid.

Bereken nu uw tarief

Breedte caravan (in cm): *Lengte caravan (in cm): *Caravan heeft een fietsendrager: **  

* Wij hanteren de afmetingen zoals aangegeven op uw kentekenbewijs. Indien u een kentekenpas heeft kunt u de officiële afmetingen vinden op http://www.RDW.nl ** Wij hanteren de lengte inclusief fietsendrager. De calculator rekent hiervoor een gemiddelde lengte van 25 cm.
Caravan ophalen Bel 0545 273375