Beveiliging

Inbraakbeveiliging

Het gehele terrein van B&B Caravanstalling is voorzien van een hekwerk. De stallinghallen bevinden zich op een afgesloten terrein binnen het terrein van B&B Caravanstalling. Tevens zijn de doorgangen elektronisch beveiligd d.m.v. infrarood censoren. Alle hallen zijn elektronisch beveiligd tegen inbraak.

Brandveiligheid

Doordat tussen de stallinghallen brandgangen zijn gemaakt worden brandrisico’s gereduceerd. Ook het toepassen van onbrandbare materialen voor de stallinghallen en het niet toestaan van werkzaamheden in de stallinghallen leidt tot het verkleinen van het brandrisico. Tevens zijn rookmelders aangebracht en het is niet toegestaan gasflessen en/of andere brandbare zaken in de caravan te laten staan en dienen eventuele accu's ontkoppelt te zijn op het moment van stallen.

Toegankelijkheid

Alleen personeel van B&B Caravanstalling heeft toegang tot de stallinghallen. De deuren worden op afstand bediend en kunnen alleen door personeel van B&B Caravanstalling worden geopend. Dit voorkomt diefstal en beschadigingen.

Alleen onder begeleiding van personeel van B&B Caravanstalling heeft men toegang tot de hallen, bijvoorbeeld om spullen uit de caravan te halen.

Bereken nu uw tarief

Breedte caravan (in cm): *Lengte caravan (in cm): *Caravan heeft een fietsendrager: **  

* Wij hanteren de afmetingen zoals aangegeven op uw kentekenbewijs. Indien u een kentekenpas heeft kunt u de officiële afmetingen vinden op http://www.RDW.nl ** Wij hanteren de lengte inclusief fietsendrager. De calculator rekent hiervoor een gemiddelde lengte van 25 cm.
Caravan ophalen Bel 0545 273375