Service

Was-service

Iedere keer dat de caravan door de mensen van B&B Caravanstalling uit de stalling wordt gehaald wordt deze gratis gewassen in een speciaal daarvoor ingerichte caravan-wasplaats. Bij het wassen wordt gebruik gemaakt van een speciale wax-shampoo die ervoor zorgt dat de caravan schoon wordt en dat de laklaag beschermd wordt. Tevens wordt de bandenspanning gecontroleerd en de caravan wordt klaargezet om te worden opgehaald.

Identificatie/controle stalling

Iedere stallingklant krijgt bij inschrijving een persoonlijke B&B pas. Deze B&B pas is nodig voor het aftekenen bij het halen of brengen van de caravan. De pas dient bij de receptie te worden gescand en daarna tekent u met een digitale handtekening af. Deze scaninformatie word bijgehouden in uw persoonlijke (digitale)dossier.

Bent u uw B&B pas verloren? Meld dit dan z.s.m. bij B&B caravanstalling!

Ophalen/brengen

Indien men over de caravan wil beschikken dan dient men dit minimaal één dag van tevoren te melden bij de receptie van B&B Caravanstalling. Voor het terugbrengen van de caravan hoeft u geen afspraak te maken. U mag de caravan terug brengen tijdens openingstijden. 

Onderhoud & reparatie

Dankzij de samenwerking met Baay Caravan- en Camperservice kunt u gebruik maken van speciale caravanservice en caravanonderhoud faciliteiten. Stallingklanten melden hun gewenste reparatie bij Baay Caravan- en Camperservice. Zij zullen in samenwerking met B&B Caravanstalling uw caravan uit de stalling halen, de reparatie afhandelen en weer terug brengen. Als de caravan opgehaald wordt, is deze volledig klaar voor gebruik.

Bereken nu uw tarief

Breedte caravan (in cm): *Lengte caravan (in cm): *Caravan heeft een fietsendrager: **  

* Wij hanteren de afmetingen zoals aangegeven op uw kentekenbewijs. Indien u een kentekenpas heeft kunt u de officiële afmetingen vinden op http://www.RDW.nl ** Wij hanteren de lengte inclusief fietsendrager. De calculator rekent hiervoor een gemiddelde lengte van 25 cm.
Caravan ophalen Bel 0545 273375