Tarieven

Mededeling: Op dit moment hebben wij helaas geen vrije plekken. Indien u op de wachtlijst geplaatst wil worden mag u uw naam, telefoonnummer en lengte van de caravan mailen naar info@benb-caravanstalling.nl


Bereken uw tarieven voor stalling aan de rechterzijde van deze pagina.

De hieronder genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

De prijzen zijn per jaar en afhankelijk van de lengte en breedte van uw caravan. Selecteer de breedte van uw caravan en vermenigvuldig het bijbehorende bedrag met de volledige lengte van uw caravan, of gebruik onze handige kosten calculator om uw tarief te berekenen. Wij hanteren de lengte zoals aangegeven op het kentekenbewijs. Indien u een kentekenpas heeft kunt u de officiële afmetingen vinden op http://www.RDW.nl. Indien u een fietsdrager op de achterzijde van uw caravan heeft, wordt de lengte inclusief fietsdrager gehanteerd. Deze wordt dan voor elke caravan opgemeten.

Binnenstalling*

Breedte

2,09 m en minder € 64,00
2,10 m t/m 2,19 m € 64,50
2,20 m t/m 2,29 m € 65,00
2,30 m en meer € 65,50
Wassen (extra wasbeurt bij terug brengen) € 30,00

* Tarieven per 1 november 2021

De stallingsvoorwaarden zijn te vinden onder het kopje "Caravanstalling".

Bereken nu uw tarief

Breedte caravan (in cm): *Lengte caravan (in cm): *Caravan heeft een fietsendrager: **  

* Wij hanteren de afmetingen zoals aangegeven op uw kentekenbewijs. Indien u een kentekenpas heeft kunt u de officiële afmetingen vinden op http://www.RDW.nl ** Wij hanteren de lengte inclusief fietsendrager. De calculator rekent hiervoor een gemiddelde lengte van 25 cm.
Caravan ophalen Bel 0545 273375